0578 610225

Nieuwsberichten

Hieronder te lezen: een reeks nieuwsberichten van Vos Civiele Techniek. Vos Civiele Techniek in Epe is een jong bedrijf dat in 2002 is opgericht door Robin Vos. Het bedrijf is gevestigd te Epe. Vos Civiele Techniek heeft een vrij groot werkgebied. De meeste opdrachtgevers komen uit Gelderland en Overijssel. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit de aanleg van sierbestratingen, bestratingen, grondwerken en machineverhuur.

 


September 2017
 

Was u ook zo benieuwd naar onze werkzaamheden in zake de aanleg van die nieuwe tuin rondom dat vrijstaande huis in het centrum van Epe? Zie hier een nieuwe reeks foto's!

Het terras achter het huis is klaar, het grondwerk (onder andere voor de versteviging) van de oprit is afgerond, de stenen zijn geleverd. Het wordt steeds een beetje mooier! Kijk zelf maar eens! Nadere informatie? Bel of mail gerust.

Augustus 2017

Kunt u zich dat graafwerk rondom het huis in het Eper buurtschap Zuuk nog herinneren? Daarvan plaatsten we een paar weken geleden wat foto's op onze Facebookpagina Vos Civiele Techniek. Zie hier een nieuwe reeks foto's. Want we zijn hier inmiddels geweldig mooie betonklinkers aan het straten.

Uiteraard maken we de grond daar eerst razendsnel gelijk met onze welbekende computergestuurde 'vriend'.
 

Augustus 2017

Hier staat wat te gebeuren, zeg! De tuin rondom dit prachtige vrijstaande huis in het centrum van Epe wordt de komende weken door ons aangepakt. Te beginnen bij het grondwerk.

Zo zijn er inmiddels delen voor een vijver en voor terrassen en ander straatwerk uitgezet en uitgegraven. Zie hier een beeldregistratie van de situatie van vanmiddag. Foto's van de volgende fase volgen natuurlijk snel!
Nadere informatie over onze werkzaamheden? Neem dan eens contact met ons op via tel.: 0578-610225.


Augustus 2017

Kijk eens aan! Dit is de start van een mooi nieuw werk in het Eper buurtschap Zuuk. Daar zijn we deze week begonnen met graafwerk.

Ook worden er diverse nieuwe putten aangesloten op het riool. Zie de foto's hier! Ergens volgende week beginnen we met het straatwerk rondom het huis. Verder leggen we hier ook nog een paddock aan voor paarden.
 

Juli 2017

In Altforst zijn onlangs enkele nieuwbouwwoningen opgeleverd. Daar heeft Chris ook de nodige graafwerkzaamheden uitgevoerd.

Zie hier enkele extra foto's van Chris in actie. Nadere informatie over onze werkzaamheden? Bel naar eens naar 0578-610225 of mail naar info@vosciviel.nl.Juli 2017

In het prachtige dorpje Altforst zijn onlangs enkele nieuwbouwwoningen opgeleverd. Wij zijn daar momenteel onder andere bezig met het profileren en egaliseren van grondwerk met onze moderne lasergestuurde leveller.Naar dergelijke klussen krijgen we overigens steeds meer vraag, want onze machine zorgt er voor dat het grondwerk enorm snel op de juiste manier gerealiseerd kan worden. Klik hier om nog extra foto's van het werk te zien!

Juni 2017

 

De parkeerplaats van voetbalvereniging EZC'84 in Epe is onlangs gerealiseerd en opgeleverd. Daarmee hoopt de voetbalvereniging het parkeerprobleem aan de Kweekweg voor een groot gedeelte te hebben opgelost. De parkeerplaats biedt ruimte voor zo'n 45 auto's en heeft de ingang aan de Oenerweg. De afgelopen maanden is er onder andere door ons, hard gewerkt om deze klus af te ronden.


MEI 2017


Mooi resultaat, daar in Heeteren! Vind je niet?Hier hebben wij als Vos Civiele Techniek graag aan meegewerkt. Het straatwerk voor de Nieuwe Beemdhof is door ons aangelegd.

 

MEI 2017


Zo hé! Hier is een partij werk verzet! De strandlodges bij RCN Zeewolde staan, het straatwerk en de omgeving is door ons aangelegd. 


Dit deel van het RCN-terrein is bijna niet meer te herkennen. Zie hier nog wat extra foto's voor een goede impressie. Laat de zomer maar komen!


APRIL 2017

Een paar weken geleden hebben we bij RCN Zeewolde een aantal plekken uitgegraven voor een nieuw stel stacaravans. 

Op onze Facebookpagina is een reeks foto's te zien die we maakten tijdens die klus. Benieuwd of ze inmiddels al op de plek staan. We gaan er binnenkort maar eens weer naar toe om nieuwe foto's te maken. Het vakantieseizoen is namelijk aanstaande! 
Meer weten over onze diverse werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0578-610225.

 

MAART 2017


Kijk eens aan! Het verkeersplein bij RCN De Jagerstee begint al goed vorm te krijgen!

De bestrating is praktisch klaar en de beplanting wordt nu aangelegd. Over een paar weken laten we het resultaat zien op onze facebookpagina van Vos Civiele Techniek.


MAART 2017

We zijn deze dagen weer lekker druk bij RCN Zeewolde. Daar wordt onder andere het resterende straatwerk rondom de supermarkt en de receptie aangepakt.

Voordat het vakantieseizoen begint, moet daar alles namelijk piekfijn voor elkaar zijn. Mooie klus, hoor! Meer weten over de diversiteit van onze werkzaamheden? Wij willen er gerust alles over vertellen.


MAART 2017

Kijk nou toch eens! Rondom dit karakteristieke pand in Zwolle hebben we onlangs mooi straatwerk aangelegd. Of niet?


Wilt u het straatwerk rondom uw (bedrijfs)pand ook door ons laten vervangen? Neem dan gerust contact met ons op!


FEBRUARI 2017


Ja, dit is écht een mooie klus hoor! De komende weken zijn we veel te vinden bij RCN De Jagerstee.

Daar mogen we namelijk een verkeersplein en een skelterparcours voor kinderen gaan aanleggen. De komende weken zullen we daarom vaak foto's van de vorderingen laten zien op onze Facebookpagina.


JANUARI 2017

 

Wanneer je vanaf de gemeente Heerde, de gemeente Epe komt binnenrijden, dan zou het zo maar kunnen zijn dat je één van ons aan het werk ziet.

Een paar weken geleden waren we bijvoorbeeld een nieuw parkeervak nabij het kombord en de gemeentekaart aan het maken.DECEMBER 2016


Pal grenzend aan de Hoofdstraat in Epe (zie enkele eerdere berichten op deze Vos Civiele Techniek-site over die klus), ligt de Officiersweg.

Daar waren we onlangs te vinden om enkele parkeervakken aan te leggen. Inmiddels ziet alles er weer piekfijn uit.

 

DECEMBER 2016

De afgelopen periode lieten we onze werkzaamheden aan de Hoofdstraat in de Gemeente Epe al meerdere malen op onze facebookpagina zien.

Nu zijn we bij het eerste deel van deze weg met de afrondende werkzaamheden bezig. Zo worden de zijkanten van de trottoirs onder andere netjes afgewerkt. 

 

DECEMBER 2016

Naast de talloze opdrachtgevers houden we jaarlijks uiteraard ook ruimte voor het nodige vrijwilligerswerk. 

 

Epe On Ice in Epe is zo'n typisch voorbeeld van een topevenement waar we al jaren met zeer veel plezier de nodige werkzaamheden voor verrichten. Zoals blijkt aan de foto's moet er nog wel wat gebeuren, maar één ding is zeker: deze weken kan de jeugd weer in het Eper Loeffpark komen schaatsen.

 

NOVEMBER 2016

Soms is het erg gaaf om jullie te laten zien wat er uiteindelijk van een project geworden is. Zo ligt het buitenterrein van dit bedrijf in Wijhe er tegenwoordig lekker strak bij dankzij Vos Civiele Techniek.Mooi hè? Bezoek onze facebookpagina voor enkele extra foto's. Mogen we voor u ook straatwerk verzorgen? Laat het gerust weten via 0578-610225.


OKTOBER 2016


Zozo! De afgelopen weken is er veel werk verzet aan de Hoofdstraat in Epe. Bekijk deze reeks foto's maar eens.Maar we zijn er nog niet. Samen met Pannekoek GWW werken we duchtig door aan deze grootscheepse herbestrating in het centrum van Epe.SEPTEMBER 2016

Mooie klus dicht bij huis! De Hoofdstraat in Epe (van het voormalige Rabobank-pand tot aan het politiebureau) wordt aangepakt.
Als onderaannemer van Pannekoek GWW helpen we mee met de aanleg van nieuw straatwerk. Daar zijn we de komende maanden lekker druk mee. Da's een ding wat zeker is! Zie onze facebookpagina voor meer foto's. AUGUSTUS 2016

Jaja! Dát terras ligt er strak bij, of niet?Wat ons betreft was dit een zeer mooie straatwerkklus die we onlangs afgerond hebben op een camping in Epe.

 

AUGUSTUS 2016
 

Zie hier een fotoregistratie bij één van de stacaravans op camping de Jagerstee in Epe waar we onlangs veel werk hebben verricht.Binnenkort plaatsen we de foto's van het eindresultaat. Straatwerk, hovenierswerk, ja zelfs de aansluiting van gas, water en licht: we draaien er onze hand niet voor om. Ook een dergelijke klus voor ons? Neem vooral contact op!


JULI 2016

Op de camperparkeerplaats van een Veluwse camping hebben we ook de afspoelplek aangelegd en bestraat. Laat laat de zomer maar komen! Zie hier voor de foto's!
 

JULI 2016


We zijn misschien al wel 25 jaar aan het werk op RCN De Jagerstee. Zo hebben we recentelijk bij een heel aantal stacaravans het straatwerk en het hovenierswerk aangepakt.


Zie hier het resultaat! Daar zijn ze helemaal klaar voor de zomer! Toch?JULI 2016 


Kijk hier dan eens!Daarbij prijkt er een mooi bericht op de facebookpagina van RCN Zeewolde. Zie het complete resultaat op onze Facebookpagina! Ook wij zijn trots op op dit mooie straatwerk.JULI 2016

 

We zijn deze weken druk om het binnenpleintje achter de receptie en de kampwinkel bij RCN Zeewolde te voorzien van nieuw straatwerk. Dat gaat zeer mooi worden! Die bloembakken hebben we trouwens ook gemaakt.

Zit u ook met een dergelijke grote straatwerkklus in uw maag? Wij doen het graag! Neem gerust contact met ons op.

 

JULI 2016


We zijn momenteel onder meer erg druk bij een bedrijf in Wijhe. Hier worden meters gemaakt. Dat is hieronder wel te zien, toch?Zie hier meer foto's via onze facebookpagina.
 

JUNI 2016


Op vakantie gaan met een camper is 'a way of life'.Maar dan wel graag op een verharde camperplaats. Daar hebben we er onlangs een paar van aangelegd bij RCN Zeewolde... Zeg nou zelf: als de camper lekker stevig staat, dan wordt het uitzicht net even wat mooier... Toch?


JUNI 2016

Druk bezig met het parkeerterrein rondom een bedrijfshal in Wijhe. Over een paar weken volgen de foto's van het opgeleverde straatwerk.

Mooie klus waarbij Grondverzetbedrijf Lokhorst uit Epe de graaf- en grondwerkzaamheden verricht! Meet foto's zijn te vinden via deze link. Als u onze Facebookpagina toch bezoekt, like deze dan meteen even...JUNI 2016

Soms geven de kleinste klusjes wel eens de meeste voldoening.
Dat blijkt wel wanneer we praten met de jeugd die bij RCN Zeewolde lekker aan het dunken is. Wij hebben daar onlangs een mooie reeks tegels onder de basketbalpaal neergelegd.MEI 2016

Ons werk is elke dag zeer uitdagend. Maar af en toe is eveneens zeer verrassend. Zo hebben we onlangs bij een grote Veluwse camping meegeholpen om deze houten huisjes op de plek te zetten.

Meer foto's van dit project zijn te zien via onze Facebookpagina www.facebook.com/voscivieletechniek. Het blijkt maar weer: Vos Civiele Techniek is met recht van alle markten thuis!MEI 2016

Leuk om te lezen! Op de facebookpagina van onze leverancier Nimatech staat een artikeltje over over onze pas aangeschafte steenklem. Zie onder deze foto voor hun artikeltje:Vos Civiele Techniek is in te zetten voor grondwerken en straatwerken. Zij verrichten straatwerk bij perrons, tuinen en bedrijfsterreinen. Dit is zo veel mogelijk machinaal bestraten.
Vos heeft al eerder kennis gemaakt met de Hunklingerklem. Nu hebben zij een nieuwe bestratingsklem aangeschaft voor het machinaal straatwerk. Het is de Hunklinger P-02 Profi Twist geworden. Deze klem is inzetbaar voor zo goed als alle verbanden die machinaal geleverd worden door de steen- en beton fabrikanten.

APRIL 2016

Deze Hunklingerklem hebben we onlangs aangeschaft voor het machinaal straatwerk.Het is de Hunklinger P-02 Profi Twist. Deze klem is inzetbaar voor zo goed als alle verbanden die machinaal geleverd worden door de steen- en beton fabrikanten. Op camping de Jagerstee wordt het recreatieterrein door ons vernieuwd. Nadere info via tel.: 0578-610225!APRIL 2016


Een onderdeel van onze klus aan de Nijverheidsweg in Wijhe? Het verharden van dit gedeelte. Hier start men binnenkort met de bouw van een nieuwe hal.

APRIL 2016

Aan de Nijverheidsweg in Wijhe zijn we deze dagen druk om onder andere een laad- en loskuil uit te graven. Zie hierbij een foto daarvan.

De komende weken pakken we hier het straatwerk rondom dit bedrijfspand ook aan. Die foto's volgen. Ook is een deel van het terrein door ons verhard. Dit vanwege de komende nieuwbouw van een extra hal. Al met al is dit weer een mooie totaalklus voor Vos Civiele Techniek. Meer foto's zijn te zien via onze Facebookpagina!


MAART 2016

Weer of geen weer, wij zorgen er voor dat de aanleg van uw straatwerk en het bijbehorende onderhoud geregeld wordt.Hier is bijvoorbeeld te zien hoe de huidige status is van de camperparkeerplaatsen die we bij RCN De Jagerstee aangelegd en verhard hebben. De laatste loodjes, zoals te zien is!

FEBRUARI 2016

We waren weer eens bij RCN De Jagerstee in Epe aan het werk. Hier worden tien camperplaatsen verhard en opnieuw door ons aangelegd. Prachtige klus. En we hadden er ook nog een stralend zonnetje bij, dus wat wil je nog meer.

We doen trouwens wel vaker van deze onderhoudswerkzaamheden voor campings. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!


JANUARI 2016


Epe on Ice is een evenement waar we al jaren een paar weken lang met veel plezier aan meewerken. Maar aan alles komt een eind; ook dit keer moet de tent weer afgebroken worden. Op dit moment zijn we druk bezig met de demontage van de Epe On Ice-tent. Tot de volgende editie, dan maar! Oh ja, ook niet onbelangrijk: wij wensen u natuurlijk alle goeds toe voor 2016!

 

DECEMBER 2015
 

Robin en Chris zijn deze periode tot in de kleine uurtjes op het Station Zwolle aan het werk. Een deel van het voorplein wordt daar namelijk van nieuw straatwerk voorzien. Op het moment van fotograferen worden de oude tegels verwijderd, later die avond legt men het nieuwe straatwerk er al weer in.

Meer foto's zijn te zien op onze Facebookpagina.

 


NOVEMBER 2015

De komende periode ligt er voor ons een mooie straatwerkklus in Vaassen in het verschiet. Het terrein van de firma QolorTech wordt wat anders ingericht en daarvoor zijn wij onder andere druk met nieuw klinkerwerk.Meer foto's hiervan zijn te vinden op onze Facebookpagina.
 

OKTOBER 2015

Ook 's avonds aan het werk voor Spoor Zwolle

Deze weken zijn we bijna continu voor ProRail aan het werk bij Station Zwolle. Dat zijn inderdaad ook shifts die 's avonds en 's nachts plaatsvinden. En dat levert best leuke plaatjes op. Zie hieronder één van de foto's die we onlangs gemaakt hebben.
Op onze Facebookpagina zijn trouwens nog veel meer foto's te vinden. Nadere informatie over deze werkzaamheden? Stuur gerust een mailtje naar info@vosciviel.nl.
 

SEPTEMBER 2015
Facebookpagina Vos Civiele Techniek

De Facebookpagina van Vos Civiele Techniek wordt steeds meer gevonden en geliked. Wil je ons ook volgen? Via deze link surf je er direct naartoe!


 

AUGUSTUS 2015
Werkzaamheden Spoor Zwolle vorderen

Putkoppen plakken en plaatsen, bakken en bankjes monteren, diverse straatwerkzaamheden: we zijn deze periode erg druk met diverse klussen voor ProRail bij Station Zwolle.Zie hier ook nog enkele extra foto's van onze werkzaamheden van deze klus aldaar...JULI 2015
Straatwerk in achtertuin

Vos Civiele Techniek pikt af en toe natuurlijk ook wel particuliere klussen op. Zo zijn we momenteel bezig met nieuw straatwerk voor een achtertuin.Zie hier enkele extra foto´s.

 


JUNI 2015
Parkeergarage in Epe

 

In het dorp Epe nadert de voltooiing van een nieuw winkelcentrum. Bij de bijhorende ondergrondse parkeergarage hebben we veel werkzaamheden verricht zoals het plaatse van schampblokken.Zie hierbij een fotoreportage op onze Facebookpagina.


APRIL 2015
Klus voor ProRail in Zwolle

Deze periode zijn we erg vaak in Zwolle te vinden. Daar werken we veel op het Station Zwolle voor VolkerRail. Via onderstaand artikel in een lokale krant is daar wat meer over te lezen. Nadere informatie over ons bedrijf? Stuur gerust een mailtje naar info@vosciviel.nl of bel naar 0578-610225.

APRIL 2015
Trampoline ingraven

U wilt een trampoline ingegraven hebben? Wij komen graag met een kraantje bij u langs om dat klusje snel te klaren.


 

Voor je het weet staat je kind te springen! Stuur een mail naar info@vosciviel.nl en we vertellen wat de mogelijkheden zijn, qua kraanverhuur.
 

MAART 2015
Stronken uitgraven

Wat velen wellicht niet weten? Vos Civiele Techniek is ook in te schakelen om stronken te laten uitgraven.Op onze Facebook-pagina zijn meer foto's te zien over deze klus. Als je daar toch bent, like en deel onze pagina dan meteen even! Ook een kraantje laten komen voor een graafklus? Stuur ons dan een email (info@vosciviel.nl) of bel naar telefoonnummer: 0578-610225 voor meer informatie.
 

FEBRUARI 2015
Straatklus bij Witteveen in Emst

Deze weken onder andere gewerkt aan de klus bij Witteveen Land- en Tuinbouwmechanisatie in Emst. 
Zie onze Facebookpagina voor extra foto's.

 


JANUARI 2015
Opening Station Barneveld-Zuid

 

Het Poortgebouw van architect Wijnand Thomassen, is gereed. Het voorplein is eveneens aangelegd. Kortom: Station Barneveld-Zuid van ProRail wordt 2 februari officieel geopend.De halte Barneveld-Zuid wordt vanaf die dag ook opgenomen in de dienstregeling. Erg leuk, want daar hebben wij al het straatwerk aangelegd.DECEMBER 2014

Curlen bij Epe on Ice

EPE - Ja, we werken hard, maar af en toe moet er ook ruimte zijn voor vrijwilligerswerk en de bijbehorende nodige ontspanning. Deze dagen zijn we met diverse klussen druk in de weer als sponsor van het prachtevenement Epe on Ice.

En als sponsor mag je af en toe ook leuke dingen doen. Zo doen we een aantal avonden mee aan de bedrijfscompetitie curlen. 

Ziet er goed uit, toch, dat team van ons?

 

OKTOBER 2014
Straatwerk in nieuwbouwwijk Heerde 
 

HEERDE - Vos Civiele Techniek heeft weer een mooi straatwerk in Heerde opgeleverd. Wij hebben er voor gezorgd dat de voor-, achter- en zijkant rondom het huis mooi bestraat zijn.


Zie hieronder een paar foto's van de laatste loodjes van deze een prachtig particulier straatwerk in een nieuwbouwwijk in Heerde! Meer foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina www.facebook.com/VosCivieleTechniek .Ook iets te straten? Stuur ons dan een email naar info@vosciviel.nl of bel naar telefoonnummer 0578-610225 voor een offerte.

 


SEPTEMBER 2014

Straatwerk voor oprit en achtertuin in Epe

EPE - Vos Civiele Techniek is momenteel druk bezig met de afronding van straatwerk voor een oprit en een achtertuin in Epe.Meer foto's hiervan, zijn te zien op onze, welbekende Facebookpagina. Als je daar toch naartoe surft, like of deel het bericht en onze bedrijfspagina dan gerust!
Dit particuliere project is over een paar weken helemaal afgerond. We zullen het eindresultaat dan nog eens laten zien met een serie extra foto's. Dus hou deze site en onze Facebookpagina in de gaten.

Ook iets te straten? Stuur ons dan een email naar info@vosciviel.nl of bel naar telefoonnummer 0578-610225 voor een offerte. Samen met u, zoeken we naar de beste en meest voordelige oplossing. 

SEPTEMBER 2014

Straatwerk halte Barneveld-Zuid voor ProRail


BARNEVELD - Vos Civiele Techniek is begonnen met een prachtig project voor Prorail. We leggen het perron aan voor de nieuwe halte Barneveld-Zuid. Binnen een paar weken hopen we het eindresultaat op te leveren.Meer foto's hiervan zijn te vinden op deze Facebookpagina. Surf er gerust eens naar toe of neem contact met ons op via telefoonnummer 0578-610225.
 


JULI 2014
 

Nieuw straatwerk aan Willem Dreeslaan EpeVos Civiele Techniek heeft recentelijk weer een mooie particuliere klus afgerond. Aan de Willem Dreeslaan in Epe heeft het bedrijf er voor gezorgd dat de ruimtes voor en achter het huis weer helemaal van nieuw straatwerk voorzien zijn.Aan de foto's te zien, heeft het bedrijf van Robin Vos niet stil gezeten. Er is een zeer mooi eindresultaat ontstaan. De rest van de foto's is overigens te zien op onze Facebookpagina. Klik hier om die te bezoeken.

 

JUNI 2014
Vos Civiele Techniek rondt weer enkele projecten af

Project Wiemanstraat Emst

EPE - Ook deze maand heeft Vos Civiele Techniek weer een aantal mooie projecten afgerond. De klus aan de Wiemanstraat in Emst, is bijvoorbeeld voltooid, maar ook werd de bestrating van een binnentuin aan de Willem Dreeslaan in Epe opgeleverd en hebben de medewerkers van dit Eper bestratingsbedrijf er naar eigen zeggen een erg mooie oprit aan de Lohuizerweg in Epe ingelegd.

Project Lohuizerweg Epe

Foto's van deze projecten zijn te zien op onze Facebook-pagina . Bezoek onze pagina maar eens en like of share de berichten gerust. 


MEI 2014
Mooi stukje straatwerk in Epe 

EPE - Vos Civiele Techniek in Epe is expert in het aanleggen van grondwerken en straatwerken en verricht deze werkzaamheden ook voor de particuliere markt.

Prject Lohuizerweg Epe

Uit deze foto’s blijkt dat de werknemers van het Eper bedrijf druk bezig zijn met een mooi stukje straatwerk in Epe.
 

APRIL 2014
Restpartijen stenen, klinkers en tegels te koop 

EPE - Ook op zoek naar restpartijen stenen, klinkers of tegels? Vos Civiele Techniek uit Epe heeft nog een aantal partijen staan.

Check elders op deze site maar eens wat Vos Civiele Techniek zoals nog te koop heeft. Zie hier de link!


MAART 2014
Vos Civiele Techniek werkt aan de Wiemanstraat Emst


EPE - Bestratingen voor dagelijks gebruik is een van de vakgebieden van Vos Civiele Techniek in Epe. Het Eper bedrijf is nu onder andere bezig met een mooi project aan de Wiemanstraat in Emst.

Project Wiemanstraat Epe

Daar wordt een deel van de riolering vervangen en verder verzorgen we er nieuw straatwerk. Maar Vos Civiele Techniek doet meer. Zo kunt u denken aan een oprit voor uw auto, de inrichting rondom uw kantoor of bedrijfspand. Heeft u een vraag? Schroom niet om ons te contacten via tel.: 0578-610225 of email: info@vosciviel.nl.

FEBRUARI 2014
Machines huren? Doe dat bij Vos Civiele Techniek!

EPE - Bent u doe-het-zelver die zelf de tuin of bestrating verandert, maar beschikt u niet over machines? Vos Civiele Techniek heeft een eigen machinepark dat ook aan derden verhuurd kan worden.

Vos Civiele Techniek verhuurt ook machines

Wij assisteren u graag met onze machines. Neem gerust eens contact met ons op! Vos Civiele Techniek Epe, telefoonnummer: 0578-610225 of email: info@vosciviel.nl
 

JANUARI 2014
Vos Civiele Techniek en het verlaagde BTW-tarief

EPE - Vorig jaar heeft het kabinet het BTW-tarief voor renovatie en onderhoud aan en om woningen verlaagd van 21 naar 6 procent.Dit geldt voor woningen die meer dan 2 jaar in gebruik zijn. Dat verlaagde BTW-tarief geldt ook voor de werkzaamheden in de tuin. Vos Civiele Techniek in Epe springt daar natuurlijk ook op in.

Deze verlaging heeft namelijk betrekking op de arbeidskosten en is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen) van de woning en dit jaar dus ook de tuin. Dat betekent concreet een korting van 15 procent op de arbeidskosten.

Grondverzet, bestratingen en tuinonderhoud zijn vaak arbeidsintensieve bewerkingen, het voordeel kan dus heel groot zijn. Mocht u nog plannen hebben in uw tuin? Dan kunt u dit jaar dus uw BTW-korting pakken. Maak vrijblijvend een afspraak met Vos Civiele Techniek en laat uw voordeel uitrekenen.
 

DECEMBER 2013
Vos Civiele Techniek ook actief op Twitter

EPE – Vos Cviele Techniek uit Epe is ook actief op Twitter. Geïnteresseerd? Via onze account @vosbestratingen bent u altijd op de hoogte van onze laatste werkzaamheden.Meld u gerust aan en volg de laatste ontwikkelingen omtrent Vos Civiele Techniek! Klik hier om naar onze Twitteraccount te gaan.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam