0578 610225

Home

Vos Civiele Techniek is een jong bedrijf dat in 2002 is opgericht door Robin Vos. Het bedrijf is gevestigd te Epe en heeft een vrij groot werkgebied, maar de meeste opdrachtgevers komen toch uit Gelderland en Overijssel. Onze werkzaamheden zijn zeer divers, maar grotendeels bestaat het uit de aanleg van sierbestratingen, bestratingen, grondwerken en machineverhuur.

Aanleg van grondwerken en straatwerken

Vos Civiele Techniek is expert in het aanleggen van grondwerken en straatwerken, en verricht deze werkzaamheden ook voor de particuliere markt. Denk aan het uitgraven van de fundering wanneer u een nieuw huis wilt laten bouwen of het realiseren van een aanbouw. Ook het nodige leiding- en rioleringwerk kunt u door ons laten verrichten. Voor zowel de grote als de kleine klussen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, en uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.

Zelf de klus klaren met behulp van onze machines

Wilt u zelf uw grondwerken en straatwerken verrichten? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Naast een vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht voor verhuur van machines zoals kranen, tractors, shovels en vele kleinere machines als zagen, maaiers en stampers. Voor een overzicht van ons aanbod klikt u hier

Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u graag advies, neem dan vrijblijvend contact op. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam