0578 610225

VCT voert professionele grondwerken in Epe en Apeldoorn voor u uit

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij bepaalde grondwerken in Epe of Apeldoorn? Vos Civiele Techniek kan u als geen ander hierbij van dienst zijn. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse grondwerken. U kunt onder andere denken aan het verwijderen van struiken uit uw tuin, het uitgraven van de fundering van uw nieuwe huis of aanbouw, het aansluiten van de riolering en het verzorgen van het nodige kabel- en leidingwerk. Ook voor hele grote klussen, zoals het aanleggen van een paardenrijbak of het opknappen van een groot stuk land of bos draaien wij onze hand niet om.

Professionele grondwerken en aanleggen van bestrating in Epe en Apeldoorn

Naast het verzorgen van professionele grondwerken zorgt Vos Civiele Techniek ook voor het aanleggen van bestrating in Epe en Apeldoorn. Dus mocht u na de klussen die behoren tot het grondwerken behoefte hebben aan het aanleggen van bestrating, dan doen wij dat graag voor u. Natuurlijk kunnen we u ook deskundig advies geven over de meest geschikte stenen voor uw situatie. Wij passen onze dienstverlening aan uw wensen aan.

Verhuur van machines voor grondwerken in Epe, Apeldoorn

Wilt u het grondwerken in Epe of Apeldoorn zelf uitvoeren, dan is het wellicht handig om gebruik te maken van onze professionele machines of andere hulpmiddelen. Die kunt u bij Vos Civiele Techniek gewoon huren. Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies over grondwerken bij u thuis in Epe of Apeldoorn, neem dan gerust contact met ons op.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam